Hej!

Skønt, at du kigger forbi

Mit navn er Asmaa Chanchiri. Jeg kommer fra en kreativ familie, som elsker at kaste sig over gør-det-selv-projekter – alt fra små nipsting til hele soveværelser er projekter, vi har været sammen om.

Personligt har jeg mest været optaget af pynteting og gaver. Jeg brænder for at give folk omkring mig en oplevelse, de aldrig glemmer! Det bedste for mig er, når jeg med mine egne hænder laver en gave til en veninde, og hun bryder ud med ’’Ej, det her er så meget mig!’’.

Enhver lille detalje i en gave har for mig at se stor betydning. Farverne, indpakningen, indholdet i gaven, kortet der følger med gaven – hver eneste ting du vælger, siger noget til den du holder af.

Jeg startede Happy Day i september 2016. Siden har min passion været at tage hånd om mine skønne kunders glæde og at være deres hjælpende hånd, så de blot kan koncentrere sig om at nyde deres lykkelige stunder.

Gennem Happy Day arbejder jeg for at gøre det nemmere, hurtigere og sjovere at finde gaver til og pynte begivenheder – gaver og begivenheder der bliver husket og gemt med hjertet fyldt af glæde.

Med Happy Days løsninger får du som kunde mulighed for at være lige så involveret, som du har behov for. For selvom du giver Happy Day opgaven, kan du stadig stolt fortælle dine gæster, at DU er hovedet bag det flotte resultat.